Flexleasing - få en luksusbil til en attraktiv månedlig ydelse

Med flexleasing kan du lease en luksusbil til en attraktiv månedlig ydelse.

Flexleasing henvender sig til dig, der ønsker at køre standsmæssigt i en bil i den absolutte luksusklasse, og er altså mest velegnet til meget specielle og dyre biler. Med flexleasing kommer drømmebilen indenfor rækkevidde – og endda til en attraktiv pris. Du slipper for at betale en skyhøj registreringsafgift her og nu og har færre penge bundet i bilen som udgangspunkt.


Slip for registreringsafgift her og nu

En af de væsentligste fordele ved flexleasing er, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift her og nu. I stedet bliver registreringsafgiften betalt i månedlige rater beregnet ud fra den vurderede fulde registreringsafgift. Er bilen mere end tre år gammel, skal du betale 0,5 % af bilens totale vurderede registreringsafgift, og er bilen mellem tre måneder og 36 måneder gammel, skal du betale 1 %. Derudover skal du betale en førstegangsydelse, udgifter til etablering af leasingkontrakten, satellitovervågning og forsikringserklæring.

Fordele ved Flexleasing

  • Mulighed for at få en bil i luksusklassen på danske plader til en overkommelig pris.

  • Du betaler ikke 180% i registreringsafgift her og nu, som du gør ved et traditionelt bilkøb.

  • Registreringsafgiften bliver betalt i månedlige rater.

  • Du binder ikke stor kapital i bilen.

  • Mulighed for lavere leasingydelse, når du forlænger din eksisterende aftale. Den nye aftale indebærer beregning efter et nyt afgiftsgrundlag, hvor registreringsafgiften så vil være faldet.

  • Du bestemmer selv i hvilken periode, bilen skal være på danske nummerplader. Det giver mulighed for at have én bil om sommeren og en anden om vinteren.

  • Stor fleksibilitet, fordi du kan køre flere kilometer end beregnet uden at skulle betale mere.

Ved udløb af leasingaftale

Når din flexleasingaftale udløber, har du flere muligheder. Lad os hjælpe dig med dine muligheder, og den bedste løsning for dig.

Kontakt os

Få mere at vide om flexleasing

Vi kan rådgive dig om flexleasing og sammensætte en flexleasingaftale, der afspejler dit konkrete bilønske og kørselsbehov. Kontakt Lars Andersen på telefon 72 25 05 82 eller lan@uggerhoej.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Send en mail