Om Uggerhøj – med dig hele vejen.

Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil….

Lær meget mere om Uggerhøj Biler. Uggerhøj er et af Danmarks største bilhuse med salg og leasing af både nye og brugte biler. Vi forhandler et bredt udvalg af verdens absolut førende bilmærker herunder VW, Opel, KIA, SEAT, CUPRACitroën, DS, Skoda og Peugeot. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af brugte kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser.

Uggerhøj Leasing Køb, lease eller lej – valget er dit!

Vi tilbyder fordelagtige og fleksible leasingløsninger, der matcher ethvert kørselsbehov og enhver økonomi.

Find os i otte byer
Vi har afdelinger i otte byer – Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Kokkedal – hvor du kan opleve din drømmebil live, få en prøvetur og få grundig rådgivning om, hvilken bil der passer til dit behov. Vores Uggerhøj Leasing biler står fysisk i Brønderslev, men kan uden problemer fragtes til en af vores andre afdelinger.

Erfaring skaber tryghed

Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere en 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.